Smedejernslåge / Jernlåge

Jernlåge til indkørsel og indgangspartier fremstilles efter dine ønsker

Smeden i Virum smeder jernlåger efter dine specifikationer. Gennem tiden har vi oparbejdet stor erfaring inden for dette felt og har skabt mange individuelle løsninger med designet i fokus. Der er utallige designmuligheder, når det gælder en jernlåge til indkørsel. 

Smedejernslåger og sikkerhed

Tremmeafstanden i jernlåger eller i rækværk er enormt vigtig, så børn og dyr ikke kan komme i klemme. Vi sikrer os derfor altid at vores jernlåger overholder sikkerheden. Vi tilbyder forskellige lukkemekanismer på den enkelte jernlåge. 

Smedejernsprodukter og jernlåge til indkørsel

Vi designer holdbare, moderne smedejernslåger med lang levetid til dit hjem og indkørsel. Vi tilbyder smedejernslåger der matcher din unikke bolig, og leveres i højeste kvalitet og sikkerhed. Du kan få designet jernlågen i et stort udvalg af forskellige mønstre, der gør det muligt at tilpasse smedejernslågen til facaden, døre og vinduer i dit hjem. Du får altid en høj æstetisk kvalitet, og designet præcis efter dine ønsker.

Det rigtige lukketøj, hængsler og skudrigler følger med som tilbehør.

Så uanset, om det er en jernlåge til indkørsel, du står og mangler eller andre smedeprodukter, er Smeden i Virum en ideel samarbejdspartner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer