Jerngelænder og Værn

Kvalitetssikring i fokus når vi designer jerngelænder og værn

Smeden i Virum hjælper naturligvis med vejledning om det enkelte jerngelænder og værn set i forhold til den givne opgave. Hvad vil være den bedste løsning? Hvad vil passe bedst til det pågældende projekt? Hvad er formålet med jerngelænderet/værnet? Med udgangspunkt i disse faktorer tager vi en god snak med dig og finder den rette løsning

Jerngelænder og Værn

Gelændere og værn i jern, kan bruges flere forskellige steder, ude som inde. 

Mulighederne for udtrykket i et gelænder/værnet er mange. Der findes materialer i flere forskellige former og mønstre der er med til at give gelænderet/værnet netop det udtryk der ønskes.  

Står du og er i tvivl om løsninger og design, kommer vi gerne ud og giver vores bud på en ideel løsning.

Overfladebehandling af jerngelænder og værn

Et gelænder eller værn i jern der står ude og er udsat for vind og vejr, vil have brug for én overfladebehandling, hvis du ikke ønsker, at det skal ruste. 

Skal det placeres inde, kan en anden overfladebehandling muligvis være det rigtige. Vi vejleder gerne herom, og kan også sørge for at få det gjort.

Når gelænderet eller værnet skal monteres, har vi mulighed for at bistå med dette.

Sådan bestiller du et jerngelænder

Som kunde er alt, du skal gøre at kontakte os og fortælle, hvilken type jerngelænder, du ønsker. Vi spørger ind til design og materialer og sørger for udarbejdelse og montering samt overfladebehandling. 

Indhent et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer