Smedefirma med eget smedeværksted i Virum

Om Smeden i Virum

Høj faglighed, kvalitet og stor erfaring er nogle af grundelementerne i arbejdet vi udfører hos Smeden i Virum

Virksomhedens historie

Vi skal tilbage til de tidlige 90´ere, hvor grundlaget for smeden i Virum har sit udspring.

Her startede Thomas´s far Tommy sin selvstændige virksomhed, Sjællands løftevognscenter. Et firma der reparerede løftevogne. Udover sig selv bestod firmaet også af hans bror Benny. Med deres uddannelsesmæssige baggrund i smedearbejde, faldt det naturligt at sjl. løftevognscenter udviklede sig til også at udføre smederelaterede opgaver. Smedarbejdet tog mere og mere fat, og blev efterhånden det dominerende i virksomhedens profil. Ideen med at holde firmaet småt og familiært forblev stadig grundstenen i virksomheden.

Som 16-årig startede Thomas så småt op i sin fars virksomhed. Allerede tidligt i sit arbejdsliv fangede smedebranchen ham. Han fik samtidig en større indsigt i det at drive selvstændig virksomhed, noget han fra begge forældres side var ganske bekendt med. Løbende blev han en mere aktiv del af driften, samt dets ansigt udadtil.

Med et frø sået i fremtiden, etablerede han i maj 2016 sit eget firma. Smeden i Virum. Dog blev firmaet sat på pause, da livets omstændigheder vendte op og ned på tilværelsen. Thomas valgte herefter at påtage sig den ansvarlige rolle for den videre hverdag og udvikling i sin fars firma.

Efter nogle år i denne rolle, valgte Thomas i samråd med sin familie at træde ud af sin fars firma og fortsætte firmaets arbejde i ”Smeden i Virum ApS”. En virksomhed Thomas etablerede i fællesskab med sin kone Marina. Den mindre virksomhedsstørrelse er noget Thomas og Marina har valgt at tage med sig i deres vision for fremtiden.

Samarbejde med os som smedefirma

Hos smeden i Virum anser vi os for værende et pålideligt og professionelt smedefirma, der leverer et godt stykke håndværk til dig.

3D tegning af dit projekt

Vi vægter et konstruktivt samarbejdet med dig højt. Vi lytter til dine tanker og ideer, som du ønsker at gøre til virkelighed, og vejleder dig gerne omkring dette. I de fleste tilfælde tegner vi efterfølgende en tegning i 3D, ud fra de input vi får fra dig.

En 3D tegning kan give dig et mere nuanceret billede af dit projekt, og fungere som et fælles fodslag at arbejde videre ud fra.  Vi begiver os gerne i kast med opgaver af specielle og anderledes Karakter. Ofte/langt hen ad vejen er det kun fantasien der sætter grænser. Ved større jernkonstruktioner kan der blive behov for, at du konsulterer en ingeniør for korrekte beregninger.

3D Scanner – Præcis opmåling

Med vores 3D scanner kan vi sikre, at vores opmåling af opgaver sker med meget stor præcision og ned til mindste detalje. Efter opmåling med scanner indlæses dataene i vores softwareprogram. Her har vi mulighed for at tegne ”direkte” på virkeligheden, og sikre et perfekt resultat.

Faste kunder i erhvervslivet og det offentlige

Vi har gennem årene haft faste kunder i både erhverv og det offentlige. Samtidig udfører vi også en hel del smedearbejde for private kunder. At vores samarbejdspartnere og kunder vender tilbage, tager vi som et tegn på, at vi som smedefirma leverer et godt og stabilt håndværk.

Konstant udvikling i vores smedeværksted og hos vores ansatte

Vi arbejder vi hele tiden på at udvikle og forbedre vores viden og arbejde, så vores kompetente medarbejdere kan levere smedeløsninger, der modsvarer tidens krav og dine ønsker.

Som smedefirma sørger vi for at holde os selv og vores medarbejdere ajour med den nyeste knowhow og udvikling på smedeområdet.

Indhent et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer