Smedearbejde

Smedearbejde med special løsninger

Hos Smeden i Virum løser vi mange forskelligartede opgaver. Vores smedeværksted er beliggende i Virum, og inden for smedearbejde, har vi vi ekspertise i nedenstående produkter.

Trapper af forskellige typer

”Op og ned er lige langt”.  Ligeløbstrappe, vangetrapper og special fremstillet trapper er nogle af de varianter vi har tegnet, fremstillet og monteret for både private og erhvervskunder.

Gelænder til trapper

Et gelænder skal passe til trappen og de omgivelser, det skal være i. 

Alt efter om det skal placeres ude eller inde, er det her en god ide at have overfladebehandling i tankerne. Vind og vejr er faktorer der spiller ind på holdbarheden og udtrykket i gelænderet. Hvad der måtte være den bedste løsning for den enkelte, vejleder vi gerne om i forbindelse med udarbejdelsen af gelænderet.

Mulighederne for udtrykket i et gelænder er mange. Der findes materialer i flere forskellige former og mønstre der er med til at give gelænderet netop det udtryk der ønskes.   

Unikke løsninger

Du behøver ikke selv at kende løsningen eller at have tegninger klar, når du kontakter os. 

Vi er vant til at blive præsenteret for både mindre og mellemstore smedeopgaver, hvor vi skal tænke kreativt og finde anderledes løsninger. 

Beslag efter dine specifikationer

Beslag findes i mange former og størrelser, og bruges mange forskellige steder og til flere forskellige ting. Bl.a. til blomsterkasser, tv beslag, vægbeslag, specialeløsninger og til større jernkonstruktioner. 

Hos Smeden i Virum fremstiller vi beslag efter dine specifikationer. 

Vi tager udgangspunkt i dine tegninger og beregninger, når vi producerer beslag. Vi kan både producere enkeltstyk og flere af samme slags.

Vi laver også special beslag. Findes der ikke en tegning i forvejen, hjælper vi dig med at designe den helt rigtige løsning. 

Vi har mange års erfaring inden for beslag området, så vi finder på kort tid ud af, hvordan din opgave løses bedst muligt. 

Står du med et beslag der er gået i stykker, og har brug for et tilsvarende, fremstiller vi et magen til.

Cykelskure

For at sikre at cyklen holder i mange år, er det altid en god idé at opbevare den i læ fra vind og vejr. Hos Smeden i Virum tegner, fremstiller og monterer vi cykelskure. Der findes flere muligheder mht. til materialevalg, så udtrykket af cykelskuret kan designes alt efter dine behov og ønsker.

Stålkanter

Vi har stor erfaring i fremstilling af stålkanter i flere forskellige størrelser og former. Stålkanter kan bruges mange steder, bl.a. til spejle, bordkanter, havegange, terrasser, indkørsler, bedkanter til fx afskærmning fa blomster og træer og lignende smedearbejde.

Rækværk med mønstre og former

Rækværker skal ofte laves specielt til haver, afsatser og altaner. Hos Smeden i Virum er vi meget omhyggelige med opmåling, fremstilling og montering af dette. 

Der findes flere varianter, mønstre og former. Vi kan derfor i fællesskab med dig finde den løsning der passer dig bedst.

Større og mindre smedeopgaver

Smeden i Virum har den nødvendige viden og erfaring med at tegne og fremstille en lang række større og mindre smedeprodukter i jern. 

Vi løser flere typer opgaver, fra et enkelt beslag til sejlbåden til større stålkonstruktioner. 

Vi fremstiller jernlåger, gangbroer og andre større smedeopgaver efter dine specifikationer. Vi har gennem tiden skabt mange individuelle løsninger med designet i fokus. 

Når vi designer og fremstiller større smedeopgaver som låger, trapper, porte og lignende, tænker vi ALTID sikkerhed ind i opgaveløsningen. 

Vi udfører forskellige former for svejsearbejde og andre mellemstore smedeopgaver.

  • Pullerter – En ekstra sikkerhed mod køretøjer foran fx vinduespartier
  • Lyskasseriste – En rist, der lægges ned til et kældervindue, så lyset kan komme ind, men man ikke kan falde ned i hullet.
  • Afskærmning til brændeovne.
  • Afskærmninger af maskiner og lignende.
  • Grillriste 
  • Rammer til fx reklame og virksomhedsskilte, bordstel m.m.

Indhent et uforpligtende smedetilbud

Få et uforpligtende tilbud

Vi svarer indenfor 24timer