Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Smedefirma med eget smedeværksted

Høj faglighed og stor erfaring er nogle af grundelementerne i alt arbejde udført af vores smed.

Alle typer opgaver med os som smedefirma

I vores smedefirma, står vores dygtige medarbejdere klar til at gå i gang med alle former for smedearbejde. Vi hilser alle slags projekter velkomne og giver os gerne i kast med anderledes udfordringer. 

Vores moderne maskiner fremstiller ensartede resultater, så du kan regne med samme høje kvalitet i opgaveløsningen hver gang.

Vores smedeværksted har igennem mange år har vi været en pålidelig og kompetent samarbejdspartner for firmaer og private i Virum, Gentofte og Lyngby. 

At vore kunder vender tilbage gang på gang, tager vi som et tegn på, at vi som smedefirma, stadighed leverer et godt, stabilt håndværk, og at vi leverer det til tiden. Vi værdsætter vore kunder og yder altid den samme høje service som smedefirma.

Konstant udvikling i vores smedeværksted

Vi arbejder vi hele tiden på at udvikle og forbedre vores viden og arbejde, så vi med en moderne maskinpark og kompetente medarbejdere altid leverer løsninger, der modsvarer tidens krav og teknologi. 

Som smedefirma sørger vi for at opbygge og bevare den knowhow, som vi med tiden opbygger, samt hele tiden at holde os ajour med den nyeste udvikling inden for smedefaget.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores smedeværksted i Virum løser ofte hasteopgaver eller opgaver, som er meget specielle. For vores smedefirma, er det vigtigt, at vi kan træde til, når kunden har det største behov. Står du lige nu og mangler en kyndig smed, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 35 79 22 eller på e-mail smed59@hotmail.com.​

Åb​ningstider:

​Man-ons  7:30-16:00

Torsdag   7:30-15:30

Fredag     7:30-13:00