Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Store smedeopgaver

Smeden i Virumhar den nødvendige viden og erfaring for at tegne og fremstille en lang række smedeprodukter. Vi løser alle typer opgaver fra et enkelt beslag til sejlbåden til større stålkonstruktioner. Ingen opgave er for lille eller for vanskelig for os.

Enkeltstående løsninger

Er kontorstolen eller vægbeslaget til vægmontering af din fladskærm knækket? Fortvivl ikke. Vi kan kopiere det beslag, der er gået i stykker eller udvikle en ny løsning. Vi fremstiller med snilde specialbeslag til blomsterkasser eller særlige beslag til opfinderprojekter. Vi hjælper gerne med at udarbejde tegninger og specifikationer til specialløsninger og store smedeopgaver efter en afklarende dialog med kunden.

Design og sikkerhed i fokus

Vi fremstiller store smedeopgaver i alle slags materialer fra jern til rustfrit stål og aluminium. Vi har gennem tiden skabt mange individuelle løsninger med designet i fokus. Når vi designer og fremstiller store smedeopgaver som låger, trapper, porte og lignende, tænker vi desuden sikkerhed ind i opgaveløsningen. Lyskasseriste forhindrer folk i at falde ned til et kældervindue, men stopper ikke lyset. Afskærmning på maskiner forhindrer arbejdsulykker.

Dialog med kunden

Vi fremstiller jernlåger, gangbroer og andre store smedeopgaver efter kundens specifikationer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på store smedeopgaver, og vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker, som afdækkes i en åben dialog. Vi kommer gerne ud og måler op, så vi kan tilbyde en specialløsning, der er designet efter kundens særlige forhold. Kontakt os, og hør nærmere om vores muligheder for at udføre store smedeopgaver. Du kan også ringe på 22 35 79 22 eller skrive en mail til thomas@smedenivirum.dk

Åb​ningstider:

​Man-ons  7:30-16:00

Torsdag   7:30-15:30

Fredag     7:30-13:00