Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Mellemstore smedeopgaver

Smeden i Virum er en familedrevet virksomhed, hvor kvalitet og kreative løsninger. Vi har den nødvendige viden og erfaring for at løse en lang række mellemstore smedeopgaver. Vi løser alle typer opgaver fra et beslag til ophængning af fjernsyn til større projekter som gangbroer og porte. Ingen opgave er for lille eller for vanskelig for os.

Alle typer opgaver

Vi løser alle mellemstore smedeopgaver til tiden og med omhu. Vi kommer gerne ud til dig og ser på opgaven, inden vi giver dig et uforpligtende tilbud. Vi fremstiller eller reparerer for eksempel trapper, gelændre, havelåger, dobbeltlåger og altaner. Vi udfører også forskellige former for svejsearbejder og andre mellemstore smedeopgaver.

Unikke løsninger

Vi arbejder i alle typer materialer fra jern til rustfrit stål og aluminium. Du behøver ikke selv at kende løsningen eller at have tegninger klar, når du kontakter os. Vi er vant til at få mellemstore smedeopgaver, hvor vi skal tænke kreativt og finde anderledes løsninger. Vi lægger stor vægt på sikkerhed i opgaveløsningen, så et barn for eksempel ikke kan få hovedet i klemme i et gelænder eller komme til skade på andre måder. Vi laver også afskærmning til maskiner, så arbejdsulykker undgås.

Kontakt os for en snak

Vi holder til i Virum, men kan løse mellemstore smedeopgaver lokalt og i andre dele af landet afhængig af opgaven. Kontakt os pr. mail eller telefonisk, og vi kommer ud til dig og ser på opgaven. Vi finder altid en løsning på selv de mest vanskelige opgaver, da specialopgaver og mellemstore smedeopgaver hører til blandt vore spidskomptencer. Tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf: 22 35 79 22 eller email: thomas@smedenivirum.dk

Åb​ningstider:

​Man-ons  7:30-16:00

Torsdag   7:30-15:30

Fredag     7:30-13:00