Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jerngelænder

Mangler du et jerngelænder, der passer specielt til trappen og omgivelserne, som trappen og gelænderet er placeret i?

Hos Smeden i Virum varetager vi alle tænkelige smedeopgaver herunder at producere stål- og jerngelænder efter kundernes specifikationer og behov. Gelændre udarbejdes oftest i jern, rustfrit stål eller aluminium.

Som erfarent smedefirma kommer vi gerne ud og giver vores bud på en ideel løsning for jer. Vores erfaring sikrer dig, at du får det flotteste resultat, for vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken jerngelænder, trapper eller andre konstruktioner.

Sådan bestiller du jerngelænder

​Som kunde er alt, du skal gøre at kontakte os og fortælle, hvilken type jerngelænder, du ønsker. Vi spørger ind til design og materialer og sørger for udarbejdelse og montering samt overfladebehandling. Kontakt os på telefon 22 35 79 22 eller skriv til os på email: thomas@smedenivirum.dk​ for at høre nærmere om mulighederne – eller for at få et uforpligtende tilbud.

Kvalitetssikring i fokus

​Smeden i Virum hjælper naturligvis med vejledning om det enkelte jerngelænder set i forhold til den givne opgave. Hvad vil være den bedste løsning? Hvad vil passe bedst til det pågældende projekt? Hvad er formålet med jerngelænderet? Med udgangspunkt i disse faktorer tager vi en god snak med dig som kunde og finder den rette løsning.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åb​ningstider:

​Man-ons  7:30-16:00

Torsdag   7:30-15:30

Fredag     7:30-13:00