Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Smedearbejde med special løsninger

Hos Smeden i Virum udfører vi alle tænkelige opgaver, når det kommer til smedearbejde. Vi er beliggende i Virum, men udfører også smedearbejde i Holte, Lyngby og Gentofte. 

Inden for smedearbejde, har vi specialiseret os i nedenstående produkter.

Kontakt os på telefon 22 35 79 22 for et uforpligtende tilbud på dit smedearbejde.

Stålkant til alle behov

Med vores smedearbejde erfaring kan vi tilbyde stålkanter til alle behov. Vi har stor erfaring med smedearbejde og med produktion af stålkanter, og vi har de rette redskaber til at løse netop dit smedearbejde. Vi har stor erfaring i fremstilling af stålkanter til spejle, bordkanter, havegange, terrasser, indkørsler og andet smedearbejde.

Cykelskur med tidsbehov

For at sikre at cyklen holder i mange år, er det altid en god idé at opbevare den i læ fra vind og vejr. Smeden i Virum kan levere præcis det smedearbejde, som du måtte have behov for – stor eller lille.

Rækværk med mønstre og former

Rækværker skal ofte laves specielt til haver, afsatser og altaner. Hos Smeden i Virum er vi meget omhyggelige med opmåling, produktion og montering indenfor smedearbejde.


​Vi kan lave specielle mønstre og former, alt efter hvad du ønsker inden for smedearbejde med rækværk.

Trapper af forskellige typer

Smeden i Virum kan tegne og producere trapper af mange forskellige typer. Vi har erfaring med alt inden for smedearbejde så som: ligeløbstrapper, vange trapper og special fremstillede trapper. Uanset hvad dit smedearbejde består i, kan vores smede producere præcis det smedearbejde, som du måtte have brug for.

Gelænder med det rigtige smedearbejde

Et gelænder skal passe specielt til trappen og de omgivelser, som trappen og gelænderet skal være i. Skal du have produceret et stålgelænder, er vores smedevirksomhed det rigtige valg til dit smedearbejde. 

Vores erfaring med smedearbejde sikrer dig, at du får det flotteste resultat.

Beslag efter dine specifikationer

Smeden i Virum fremstiller beslag efter kundens specifikationer. Vi tager udgangspunkt i dine tegninger og beregninger, når vi producerer beslag. I vores maskinpark har vi mange special maskiner, der er uundværlige i arbejdet med at fremstille beslag. Vi kan både producere enkeltstyk og flere styk af samme beslag.

Special beslag med mange års erfaring

Vi laver også special beslag. Hvis der ikke findes en tegning i forvejen, hjælper vi kunden med at designe den helt rigtige beslag løsning. Vi har mange års erfaring inden for beslag området, så vi finder på kort tid ud af, hvordan din beslag opgav løses bedst muligt.


Vægt på kvalitet med smedearbejde og beslag

Vores beslag arbejde er kendetegnet ved det høje fokus på kvalitet inden for smedearbejde og andet beslag arbejde. Vi sætter en ære i at udvikle kreative løsninger med høj funktionalitet funderet på solidt håndværk og mange års erfaring. 

Vi giver dig en gennemtænkt og unik beslag løsning til rette tid og rette pris. Vi kan fremstille beslag i mange forskellige materialer og holder os konstant opdaterede i forhold til nye teknikker og processer. Når det kommer til beslag, går vi aldrig på kompromis med kvalitet i materiale, design eller forarbejdning.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset om du har brug for en større produktion af standard beslag eller har en special opgave inden for beslag, som du har brug for hjælp til, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på beslag. Vi bistår gerne med at udarbejde beslag til særlige formål, når vi har afdækket kundens ønsker og behov. 

Du kan kontakte os på telefon 22 35 79 22, på e-mail thomas@smedenivirum.dk eller ved hjælp af formularen nedenfor. Du kan også besøge vores kontakt side for at høre mere om beslag og smedearbejde.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åb​ningstider:

​Man-ons  7:30-16:00

Torsdag   7:30-15:30

Fredag     7:30-13:00